pinnacle-heritage-pilsner-ale-gist-11-g.jpg

Pinnacle Heritage Pilsner gist 11,5 g

SKU: 104321

Deze gist is zeer geschikt voor het produceren van lagers en pilsners. Pinnacle Heritage Pilsner Ale gist zorgt voor verfrissende bieren met een fruitig aroma.

Lees verder
Kies het aantal producten dat je wilt toevoegen aan de winkelwagen...
LeverancierAB Biotek
Verpakking11,5 g
KenmerkenVerfrissend en fruitig

Pinnacle Heritage Pilsner gist is een ondergist en is geschikt voor alle soorten Europese Lagers en voor Duitse en Bohemian Pilsner, Amerikaanse Pilsner, Maibock, Doppelbock, Oktoberfest en Marzen.

 

Bewaaradvies

Bewaar Pinnacle Heritage Pilsner Ale op een koele, droge plaats. Gebruik binnen drie jaar na de productiedatum voor de beste prestaties. Eenmaal geopend dient de gist binnen 5 dagen te worden gebruikt, mits deze koel wordt bewaard.

Over Pinnacle Heritage gisten 

De Pinnacle Heritage gistreeks is een nieuwe premium standaard van oplossingen voor ambachtelijke brouwers die Pilsner, English Ale en American Ale bierstijlen produceren, drie van de populairste bij consumenten.

De ingrediënten van Pinnacle biergist vinden hun oorsprong in de ambachtelijke tradities van de wijn- en whiskyindustrie en worden al meer dan 25 jaar gebruikt door toonaangevende whiskyproducenten en wijnmakers.

Het assortiment Pinnacle-biergisten voor ambachtelijk brouwen is speciaal gekozen uit meer dan 2000 giststammenbank door de gist- en brouwspecialisten om ambachtelijke brouwers de specifieke smaak, zuiverheid, levensvatbaarheid en vitaliteit te bieden om hun gekozen wort om te zetten in hun gekozen bierstijl.

Zie bijlage voor nog meer informatie