Werken bij

Wil jij graag werken in de speciaal bier-branche en heb je interesse in een uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf?

Selected Brewing Ingredients zet zich dag in dag uit in om brouwerijen in heel Europa te voorzien van de beste geselecteerde ingrediënten.

Als persoonlijke inkooppartner bieden wij scherpe prijzen en een snelle levering. Dat, plus onze klantgerichte service, kenmerkt SBI als onderneming. Het ‘one-stop-shopping’ maakt het inkoopproces voor brouwers eenvoudiger zodat zij zich kunnen focussen op dat waar ze het beste in zijn: het brouwen van goede bieren. Wij luisteren naar wensen en behoeftes vanuit de markt en denken mee met de brouwerijen. Dit doen wij al sinds 2009.

Operationeel Manager

Door onze supersnelle logistieke dienstverlening én het feit dat we (internationaal) blijven groeien zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste Operationeel Manager die van aanpakken weet.

In deze uitdagende en verantwoordelijke functie draag jij met een helicopterview zorg voor de dagelijkse gang van zaken. Door coachend leiding te geven bewaak je de kwaliteit en kan jij de voortgang hiervan eenvoudig rapporteren richting de directie.

Zie jij het als een uitdaging om gezamenlijk doelstellingen vast te stellen en werkprocessen te optimaliseren om deze vervolgens zelfstandig en proactief te realiseren? Neem dan contact op of solliciteer direct.

Customer Service collega die Frans spreekt(parttime / fulltime)

Selected Brewing Ingredients BV is een internationaal groeiend bedrijf in de speciaalbier-branche. We zijn en blijven aan het groeien, waardoor we opzoek zijn naar een enthousiaste collega die uitstekend de Nederlandse én Franse spreekt en schrijft.

Wij zijn flexibel in het aantal uren dat je wilt werken. Voor ons is de Franse taal belangrijk, dus vanaf 16 uur per week zijn er al mogelijkheden.

Heb jij het juiste inlevingsvermogen en weet jij klanten op een correcte, toegankelijke, representatieve en enthousiaste manier te woord te staan? Haal dan nu meer uit jouw talent, en kom ons versterken!

Allround Logistiek Medewerker

De kracht van Selected Brewing Ingredients BV is onze supersnelle logistieke dienstverlening. Onze klanten staan centraal en wij willen hen de juiste producten leveren binnen een bepaald tijdspad.

Daarom zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Allround Logistiek Medewerker! Je hebt aantoonbare ervaring in een magazijn en aanvullende heftruckervaring is uiteraard een pré. Naast het picken en verzendklaar maken van orders, ga je ook aan de slag met het verwerken van ingekomen goederen.

Ben jij fysiek in staat om deze uitdaging aan te gaan? Werk jij graag in een magazijn zonder ploegendienst? Solliciteer dan direct op deze functie.

Customer Service collega(32-40 uur)

Customer Service is bij Selected Brewing Ingredients heel belangrijk, omdat de klanten bij SBI centraal staan!

Onze klanten krijgen altijd een vast contactpersoon toegewezen, waardoor jij verantwoordelijk bent voor jouw eigen klanten. Hierdoor kan je ze van A tot Z helpen met hun bestelling. We werken niet met sales-targets of acquisitie, maar richten ons enkel op leuke dienstverlenende gesprekken met leuke klanten.

Een uitstekende beheersing van het Nederlandse taal is hierbij uiteraard noodzakelijk, Engels is een pré. Heb jij aantoonbare ervaring met klantverantwoordelijk zijn, kan je prioriteiten stellen en ben je proactief? Lees dan snel verder!

Financiële collega

Ben jij een allrounder op financieel gebied? En wil je niet enkel bezig zijn met cijfers, maar ook meedenken en ontwikkelen? Werk je graag in een dynamische omgeving en groeiend bedrijf?

Wij zijn op zoek naar een Financiële collega ter versterking van de afdeling Finance & Purchase. Je bent medeverantwoordelijk voor het verwerken van de complete financiële administratie van Selected Brewing Ingredients BV en van SBI Homebrew BV.

Ben jij perfectionistisch en zorgvuldig en kan je eenvoudig schakelen tussen diverse werkzaamheden? Neem dan contact op of solliciteer direct.

Interesse?

Heb je interesse in een leuke uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf in de speciaal bier-branche, dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Voor verdere informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Marloes Stobbelaar via: 06 – 20410037.

Sollicitatie via werkinmeierijstad.nl of stuur een e-mail naar: marloes@sbi4beer.com