Werken bij

Wil jij graag werken in de speciaalbier-branche, en heb je interesse in een uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf?

Werken bij SBI

Selected Brewing Ingredients zet zich dag in dag uit in om brouwerijen in heel Europa te voorzien van de beste geselecteerde ingrediënten. Als persoonlijke inkooppartner bieden wij scherpe prijzen en een snelle levering. Dat, plus onze klantgerichte service, kenmerkt SBI als onderneming. Het ‘one-stop-shopping’ maakt het inkoopproces voor brouwers eenvoudiger zodat zij zich kunnen focussen op dat waar ze het beste in zijn:het brouwen van goede bieren. Wij luisteren naar wensen en behoeftes vanuit de markt en denken mee met de brouwerijen. Dit doen wij al sinds 2009.

Commercieel Medewerker Binnendienst – Fulltime

Wegens groeiend marktaandeel in Europa zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die minimaal de Engelse en Nederlandse taal uitstekend beheerst. Je maakt onderdeel uit van een klantgericht, gemotiveerd team.

Tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren het verwerken van orders en onderhouden en uitbouwen van contacten met klanten in binnen-en buitenland. Met jouw goede inlevings- vermogen weet jij klanten op een correcte, toegankelijke en vriendelijke manier te woord te staan.

Je bent verantwoordelijk voor het TOTALE ORDERPROCES van jouw eigen klanten: van bestelling tot facturering.

Logistiek Medewerker (eventueel BBL)

De kracht van SBI is onder andere onze snelle logistieke dienstverlening. Onze klanten staan centraal en wij willen hen de juiste producten leveren binnen een bepaald tijdspad.

Samen met je collega’s van het logistieke team ben je verantwoordelijk voor het gehele order(pick)proces. Goederen verzamelen en verzendklaar maken (met scanner).

Het gaat vooral om zakgoedproducten van 25 kg waar je de hele dag mee werkt, dus het is belangrijk dat je fit en sterk bent. Daarnaast werk je veelal met een heftruck en reachtruck.

Medewerker Webshop & Support

Het beheren van onze webshops is een veelzijdige functie. Aan jou de taak om zowel de zakelijke als de particuliere webshop bij te houden en te verbeteren.

Jij zorgt ervoor dat de nieuwste producten op de webshop komen te staan met de juiste beschrijving, informatie en productfoto’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de database met analyses en de webpagina met de certificering.

In deze functie is het belangrijk dat je een ICT-basiskennis beheerst. Technische problemen aan de website, een koppeling (met het voorraadsysteem) die niet meer werkt, of een klant die niet kan inloggen. Jij bent het eerste aanspreekpunt (Support).

Let op: Deze functie is grotendeels administratief van aard.

Interesse?

Heb je interesse in een leuke uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf in de speciaalbier-branche, dan zien we graag je sollicitatie graag voor 15 juni tegemoet!

Voor verdere informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Marloes Stobbelaar via: 06 – 20410037.

Sollicitatie via werkinmeierijstad.nl of stuur een e-mail naar: kim.pepers@sbi4beer.com