Werken bij

Wil jij graag werken in de speciaal bier-branche en heb je interesse in een uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf?

Selected Brewing Ingredients zet zich dag in dag uit in om brouwerijen in heel Europa te voorzien van de beste geselecteerde ingrediënten.

Als persoonlijke inkooppartner bieden wij scherpe prijzen en een snelle levering. Dat, plus onze klantgerichte service, kenmerkt SBI als onderneming. Het ‘one-stop-shopping’ maakt het inkoopproces voor brouwers eenvoudiger zodat zij zich kunnen focussen op dat waar ze het beste in zijn: het brouwen van goede bieren. Wij luisteren naar wensen en behoeftes vanuit de markt en denken mee met de brouwerijen. Dit doen wij al sinds 2009.

Orderpicker / Logistieke Collega

De kracht van Selected Brewing Ingredients BV is onze supersnelle logistieke dienstverlening. Onze klanten staan centraal en wij willen hen de juiste producten leveren binnen een bepaald tijdspad.

Daarom zijn wij per direct op zoek naar een vlotte, enthousiaste orderpicker voor ons logistieke proces! Aantoonbare ervaring in een magazijn en een goede beheersing met de reachtruck is een vereiste, aanvullende heftruckervaring is uiteraard een pré.

Ben jij fysiek in staat om deze uitdaging aan te gaan? Spreekt werken in een klein team jou aan? Solliciteer dan direct op deze functie.

Operationeel Manager (fulltime)

Selected Brewing Ingredients BV is een internationaal groeiend bedrijf in de speciaalbier-branche. We zijn én blijven aan het groeien waardoor we opzoek zijn naar iemand die van aanpakken weet om onze organisatie verder uit te kunnen bouwen.

Dat je proactief bent, over een helicopterview en organisatietalent beschikt mag hierin voorop staan. Het coachend leidinggeven in de daadwerkelijke uitvoering van processen is daarbij zeer belangrijk.

Staat leidinggeven jou op het lijf geschreven en ben je ook niet bang om hierin de lead te nemen? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet.

Interesse?

Heb je interesse in een leuke uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf in de speciaal bier-branche, dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Voor verdere informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Marloes Stobbelaar via: 06 – 20410037.

Sollicitatie via werkinmeierijstad.nl of stuur een e-mail naar: marloes@sbi4beer.com