Werken bij

Wil jij graag werken in de speciaalbier-branche, en heb je interesse in een uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf?

Selected Brewing Ingredients zet zich dag in dag uit in om brouwerijen in heel Europa te voorzien van de beste geselecteerde ingrediënten.

Als persoonlijke inkooppartner bieden wij scherpe prijzen en een snelle levering. Dat, plus onze klantgerichte service, kenmerkt SBI als onderneming. Het ‘one-stop-shopping’ maakt het inkoopproces voor brouwers eenvoudiger zodat zij zich kunnen focussen op dat waar ze het beste in zijn:het brouwen van goede bieren. Wij luisteren naar wensen en behoeftes vanuit de markt en denken mee met de brouwerijen. Dit doen wij al sinds 2009.

Secretaresse (30-40 uur)

Als secretaresse ondersteun je de afdeling Customer Service en het MT in de breedste zin van het woord. Je werkt direct voor de afdeling Customer Service en ondersteund het MT waar nodig.

Een aantal werkzaamheden zijn bijvoorbeeld; het beheren, structureren en bijhouden van e-mailverkeer, diverse administratieve taken, gasten ontvangen en het beantwoorden van de telefoon bij drukte. Daarnaast horen organiseren van bijvoorbeeld een seminar, het uitwerken van draaiboeken en het opzetten van personeels-activiteiten tot het takenpakket.

Bij deze afwisselende baan is het belangrijk dat je zowel zelfstandig kunt werken als goed kunt samenwerken binnen een klein team. Daarnaast biedt deze baan mogelijkheden om jezelf te ontplooien en mee te groeien met het bedrijf.

Magazijn medewerker / orderpicker (reachtruck/heftruck)

De kracht van SBI is onder andere onze snelle logistieke dienstverlening. Onze klanten staan centraal en wij willen hen de juiste producten leveren binnen een bepaald tijdspad.

Samen met je collega’s van het logistieke team ben je verantwoordelijk voor het gehele order(pick)proces. Goederen verzamelen en verzendklaar maken (met scanner). Laden en lossen van vrachtwagens (met heftruck of elektrische pompwagen). Voorraad inventariseren en registreren.

Let op: Het zijn veelal zakgoed-producten van 25 kg waar je de hele dag mee werkt, dus het is wenselijk dat je fit en sterk bent.

Interesse?

Heb je interesse in een leuke uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf in de speciaalbier-branche, dan zien we graag je sollicitatie graag voor 30 november tegemoet!

Voor verdere informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Marloes Stobbelaar via: 06 – 20410037.

Sollicitatie via werkinmeierijstad.nl of stuur een e-mail naar: marloes@sbi4beer.com