Werken bij

Wil jij graag werken in de speciaal bier-branche, en heb je interesse in een uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf?

Selected Brewing Ingredients zet zich dag in dag uit in om brouwerijen in heel Europa te voorzien van de beste geselecteerde ingrediënten.

Als persoonlijke inkooppartner bieden wij scherpe prijzen en een snelle levering. Dat, plus onze klantgerichte service, kenmerkt SBI als onderneming. Het ‘one-stop-shopping’ maakt het inkoopproces voor brouwers eenvoudiger zodat zij zich kunnen focussen op dat waar ze het beste in zijn: het brouwen van goede bieren. Wij luisteren naar wensen en behoeftes vanuit de markt en denken mee met de brouwerijen. Dit doen wij al sinds 2009.

Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur)

Als Commercieel Medewerker Binnendienst zet jij onze klanten centraal. We hebben een klein klantgericht Customer Service team, waardoor we de lijntjes kort kunnen houden en onze klantenservice hoog. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is daarin noodzakelijk (andere talen is een pré).

Met jouw inlevingsvermogen weet jij klanten op een correcte, toegankelijke en vriendelijke manier te woord te staan. Jij zorgt er zelfstandig voor dat elke order, van bestelling tot levering, vlekkeloos kan verlopen. Elke dag is anders!

In deze ambachtelijke branche wordt er met passie en vakmensen gewerkt. Ben jij dus stressbestendig, kan je goed overzicht houden en denken in oplossingen? Solliciteer dan direct op deze uitdagende baan.

Allround Beheerder Bier-brouw-webshop i.c.m. werkbegeleider (25-32 uur)

Binnen Selected Brewing Ingredients hebben we een klein team wat werkzaam is voor SBI Homebrew. Hier vindt bijvoorbeeld het verwerken van grondstoffen naar kleinere hoeveelheden plaatst, maar ook het assembleren van bier-brouwpakketten. Een fysiek goede conditie, nauwkeurig werken en enthousiasme is meer dan welkom!

Zie jij het aanpakken van werk, het organiseren daarvan en diverse administratieve taken als een leuke uitdaging? Maar heb jij daarnaast ook affiniteit met het werken en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt?

Is de bier-branche iets waar je sowieso al in geïnteresseerd bent of graag meer over zou willen leren? Bekijk dan de volledige vacature hieronder.

Webshop content / Administratief medewerker (20-24 uur)

Ter ondersteuning van ons team zijn we op zoek naar iemand die zich als een duizendpoot in kan zetten voor zowel Selected Brewing Ingredients BV als SBI Homebrew BV. Door de overlap van twee bedrijven is het noodzakelijk dat je zeer nauwkeurig te werk gaat.

Een groot deel van je werk betreft het onderhouden en uitbreiden van webshop content. Zelfstandig én georganiseerd werken zijn hierbij van groot belang. Tevens voer je diverse administratieve acties uit, in de breedste zin. Elke dag is anders!

Heb jij interesse of zou je graag meer willen weten over over de speciaalbier-branche? Bekijk dan de volledige vacature hieronder en solliciteer direct op deze baan!

Manager Operations

Selected Brewing Ingredients BV is een internationaal groeiend bedrijf in de speciaalbier-branche. We zijn én blijven aan het groeien waardoor we opzoek zijn naar iemand die van aanpakken weet om onze organisatie verder uit te kunnen bouwen.

Dat je proactief bent, over een helicopterview en organisatietalent beschikt mag hierin voorop staan. Het coachend leidinggeven in de daadwerkelijke uitvoering van processen is daarbij zeer belangrijk.

Staat leidinggeven jou op het lijf geschreven en ben je ook niet bang om hierin de lead te nemen? Denk hierbij aan rapporteren, verbeteren en bewaken van kwaliteit en werkprocessen. Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet.

Interesse?

Heb je interesse in een leuke uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf in de speciaal bier-branche, dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Voor verdere informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Marloes Stobbelaar via: 06 – 20410037.

Sollicitatie via werkinmeierijstad.nl of stuur een e-mail naar: marloes@sbi4beer.com