Werken bij

Wil jij graag werken in de speciaal bier-branche, en heb je interesse in een uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf?

Selected Brewing Ingredients zet zich dag in dag uit in om brouwerijen in heel Europa te voorzien van de beste geselecteerde ingrediënten.

Als persoonlijke inkooppartner bieden wij scherpe prijzen en een snelle levering. Dat, plus onze klantgerichte service, kenmerkt SBI als onderneming. Het ‘one-stop-shopping’ maakt het inkoopproces voor brouwers eenvoudiger zodat zij zich kunnen focussen op dat waar ze het beste in zijn: het brouwen van goede bieren. Wij luisteren naar wensen en behoeftes vanuit de markt en denken mee met de brouwerijen. Dit doen wij al sinds 2009.

Front Office Medewerker (30-40 uur)

Als Front Office Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en relaties. Met een goed inlevingsvermogen weet jij klanten op een correcte, toegankelijke, representatieve manier te woord te staan. Jij bent de eerste persoon die de telefoon opneemt en de gesprekken filtert.

Je maakt onderdeel uit van een klantgericht, gemotiveerd Customer Serviceteam en ondersteund het MT. Daarnaast ben je een spin in het web voor allerlei uiteenlopende administratieve taken.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarin je dagelijks wordt uitgedaagd? Ben je stressbestendig, houd jij overzicht en werk je nauwkeurig en georganiseerd. Solliciteer dan direct op deze baan.

Commercieel Medewerker Binnendienst (32-40 uur)

Als Commercieel Medewerker Binnendienst zet jij onze klanten centraal. We hebben een klein klantgericht Customer Service team, waardoor we de lijntjes kort kunnen houden en onze klantenservice hoog. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is daarin noodzakelijk (andere talen is een pré).

Met jouw inlevingsvermogen weet jij klanten op een correcte, toegankelijke en vriendelijke manier te woord te staan. Jij zorgt er zelfstandig voor dat elke order, van bestelling tot levering, vlekkeloos kan verlopen. Elke dag is anders!

In deze ambachtelijke branche wordt er met passie en vakmensen gewerkt. Ben jij dus stressbestendig, kan je goed overzicht houden en denken in oplossingen? Solliciteer dan direct op deze uitdagende baan.

Interesse?

Heb je interesse in een leuke uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf in de speciaal bier-branche, dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Voor verdere informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Marloes Stobbelaar via: 06 – 20410037.

Sollicitatie via werkinmeierijstad.nl of stuur een e-mail naar: marloes@sbi4beer.com