Werken bij

Wil jij graag werken in de speciaalbier-branche, en heb je interesse in een uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf?

Selected Brewing Ingredients zet zich dag in dag uit in om brouwerijen in heel Europa te voorzien van de beste geselecteerde ingrediënten.

Als persoonlijke inkooppartner bieden wij scherpe prijzen en een snelle levering. Dat, plus onze klantgerichte service, kenmerkt SBI als onderneming. Het ‘one-stop-shopping’ maakt het inkoopproces voor brouwers eenvoudiger zodat zij zich kunnen focussen op dat waar ze het beste in zijn:het brouwen van goede bieren. Wij luisteren naar wensen en behoeftes vanuit de markt en denken mee met de brouwerijen. Dit doen wij al sinds 2009.

Logistiek Medewerker – Fulltime

De kracht van SBI is onder andere onze snelle logistieke dienstverlening. Onze klanten staan centraal en wij willen hen de juiste producten leveren binnen een bepaald tijdspad.

Samen met je collega’s van het logistieke team ben je verantwoordelijk voor het gehele order(pick)proces. Goederen verzamelen en verzendklaar maken (met scanner).

Het is fysiek zwaar werk, dus het is belangrijk dat je fit en sterk bent. Daarnaast werk je veelal met een heftruck en reachtruck.

Interesse?

Heb je interesse in een leuke uitdagende baan bij een internationaal groeiend bedrijf in de speciaalbier-branche, dan zien we graag je sollicitatie graag voor 30 september tegemoet!

Voor verdere informatie over de vacature, kun je contact opnemen met Marloes Stobbelaar via: 06 – 20410037.

Sollicitatie via werkinmeierijstad.nl of stuur een e-mail naar: kim.pepers@sbi4beer.com